Kennis van zaken
Betrokkenheid en
zorg op maat

Telefonische consulten

 

Met de mogelijkheid van telefonische consulten geven wij nu ook aan vrouwen buiten de regio de mogelijkheid onze praktijk gemakkelijk te bereiken.

 

De kosten van een telefonisch consult zijn minder en dat is prettig voor de vele mensen die hun aanvullend verzekeringspakket bij hun zorgverzekering hebben opgezegd of hebben versoberd. (en dus geen vergoeding meer krijgen van hun zorgverzekeraar)

 

Vanuit onze kennis van de orthomoleculaire therapie adviseren wij zowel vanuit de natuurlijke als vanuit de reguliere geneeswijze of een combinatie daarvan. Daarin zijn we vrij uniek en nu dus toch bereikbaar voor iedereen in Nederland!

 

Veel mensen hebben het aanvullend pakket bij hun zorgverzekeraar opgezegd ( en krijgen dus geen vergoeding van de consulten meer), of hebben te maken met inkrimping van vergoedingen in bestaande verzekeringspakketten waardoor het te vergoeden budget snel op is. Met dit nieuwe aanbod is ook dit probleem opgelost. Door deze werkwijze kunt u met een consult minder toe. De consulten zijn, zo mogelijk ook korter en daardoor voor u goedkoper. Een consult duurt minimaal 45 minuten en bij die tijdsduur zijn de kosten € 47,50

 

Wij maken u erop attent dat telefonische consulten ondanks onze kwalificaties en aansluitingen bij landelijke organisaties, niet door alle zorgverzekeraars vergoed worden!!

 

Hoe doen we de telefonische consulten zonder kwaliteitsverlies?

  • U wilt een consult en belt ons praktijknummer: 0318 613713

  • Wij noteren uw adresgegevens en sturen u een uitgebreide vragenlijst (voor de anamnese) toe en we maken gelijktijdig een afspraak voor een telefonisch consult.

  • U stuurt de vragenlijst zo snel mogelijk ingevuld en ondertekend terug.

  • U betaalt het consult ruim voor het consult per bank. De betaalgegevens sturen wij u tegelijk met de vragenlijst.

  • Aan de hand van de gegevens uit de vragenlijst wordt in de praktijk een behandelplan gemaakt.

  • Op de afgesproken tijd bellen wij u voor het telefonisch consult.

  • Er wordt aan u uitleg gegeven over uw klachten in relatie tot het proces van de overgang, het behandelplan wordt u voorgelegd en besproken.

  • Indien gewenst kunt u een afrondingsconsult afspreken. Dit consult vindt dan circa 6 weken na het eerste consult plaats. In dit consult wordt bekeken of er nog iets in de behandeling gewijzigd moet worden of dat er misschien al een afbouw van de afgesproken maatregelen mogelijk is.

 

Op deze manier krijgt u de anamnesevragen vooraf thuis gestuurd, krijgt u vanuit uw eigen huis op een overeengekomen tijd (dit kan ook ’s avonds zijn) deskundige hulp om uw klachten te bestrijden. Het voorlopige behandelvoorstel ligt dan al klaar.

 

Wij zorgen dat het consult in 45 minuten kan plaatsvinden. Als er 35 minuten van het consult om zijn krijgt u van ons een melding van de verstreken tijd. Heeft u meer tijd nodig dan 45 minuten dan kost dat € 15,-- per kwartier.

 

Op deze manier zijn de anamnese en het maken van het behandelplan voor u kosteloos. U betaalt alleen het adviesgesprek en bespaart ook nog eens veel tijd!