Kennis van zaken
Betrokkenheid en
zorg op maat

Tarieven en vergoedingen door zorgverzekeraars:

 

  1. Consulten in de praktijk: €65,--. Er zijn zelden meer dan 3 consulten nodig. (meestal wordt 80% door de zorgverzekeraar vergoed vanuit het aanvullend pakket, zie vergoedingen)

  2. Telefonisch consult: vaste duur 60 minuten €75,50= intake en advisering. De meeste vrouwen maken de 2e afspraak 7 weken na de advisering.

  3. Bedrijfsconsult: € 75,-- voor de werknemer bijna altijd kosteloos. (meestal wordt een deel van het consult betaald door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullend vergoedingen pakket en het deel dat niet verzekerd is, door de werkgever) Dit tarief ligt iets hoger omdat wij (uitgezonderd in de vakantieperiode) altijd ruimte beschikbaar houden voor bedrijfsconsulten binnen 6 werkdagen.


Een groot aantal zorgverzekeraars hebben de consulten in Overgangspraktijk Women's Life, Ede opgenomen in hun aanvullende pakketten.

Klik hier voor een overzicht van de zorgverzekeraars die de consulten in de overgangspraktijk vergoeden.

Als u het nakijkt in uw polis, of u informeert bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt, kunt u zoeken of vragen naar vier mogelijkheden namelijk:
A. Alternatieve geneeswijzen
B. natuurgeneeswijzen
C. Orthomoleculaire therapie
D. overgangsconsult

Kijk in uw polis altijd naar de aansluiting bij de MBOG want vanuit onze aansluiting bij de MBOG vinden de meeste vergoedingen plaats.

Als u wilt weten of uw zorgverzekeraar de consulten vergoedt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een verwijskaart is niet nodig.

Betalingswijze:
Het is de bedoeling dat u tijdens het consult contant betaalt. U krijgt dan van ons een nota mee die u ter vergoeding kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.